
Μακάμπι: Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον ΝτιΜπαρτολομέο
Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο
Εδώ και μερικές ημέρες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε συμφωνήσει με τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο για την παραμονή του στην ομάδα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/8) η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε καθώς η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια.
Ο προπονητής των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επιθυμούσε την παραμονή του Ισραηλινού πόιντ γκαρντ καθώς δήλωσε ότι πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη για τη λειτουργία του συνόλου. Ο 29χρονος βρίσκεται στη Μακάμπι εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αν και φέτος ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό.
Η φετινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική του ΝτιΜπαρτολομέο στη Μακάμπι καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα σε 13:38 συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.
- «Απαντήστε χωρίς υπεκφυγές» – Ερωτήματα ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη μετά τις αντιφάσεις του Δημητριάδη για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ξάνθη: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Συνελήφθη η μητέρα του
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Χανταϊός: Η Αυστραλία επαναπατρίζει πολίτες της με αεροσκάφος από το Hondius – Νοσεί και Αμερικανός επιβάτης
- Χανταϊός: Ο χρόνος επώασης του ιού μπορεί να φτάσει τις 45 ημέρες – Τι λένε Βασιλακόπουλος και Μαγιορκίνης
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι

