
Μακάμπι: Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον ΝτιΜπαρτολομέο
Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο
Εδώ και μερικές ημέρες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε συμφωνήσει με τον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο για την παραμονή του στην ομάδα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/8) η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε καθώς η ομάδα του Ισραήλ ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια.
Ο προπονητής των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, επιθυμούσε την παραμονή του Ισραηλινού πόιντ γκαρντ καθώς δήλωσε ότι πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη για τη λειτουργία του συνόλου. Ο 29χρονος βρίσκεται στη Μακάμπι εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αν και φέτος ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό.
Η φετινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική του ΝτιΜπαρτολομέο στη Μακάμπι καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά αγώνα σε 13:38 συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά


