
Οριστικά στην Τούμπα το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας
Η UEFA επιβεβαίωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη
Η διεξαγωγή του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας στην Τούμπα «κλείδωσε» οριστικά. Η UEFA ενημέρωσε τις ομάδες ότι το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00.
Χρειάστηκε οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι υπεύθυνοι των ελληνικών αρχών να παράσχουν διαβεβαιώσεις στους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ότι θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας. Αλλιώς, ελλόχευε ο κίνδυνος της ουδέτερης έδρας σε άλλη χώρα.
Η επιλογή της Τούμπας διευκολύνθηκε επειδή το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Η αποστολή της Μπεσίκτας θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και θα αναχωρήσει μετά το ματς.
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει
- Easter Getaway Under Tight Watch at Piraeus Port
- Δέκα αξέχαστες στιγμές από τη μυθική καριέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Σφαγή στον Λίβανο» – Ξεπέρασαν τους 250 οι νεκροί από τις επιθέσεις του Ισραήλ



