Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει το γιο της Απόλλωνα και «τρελαίνει» το Instagram
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κάτια Ζυγούλη έχει μοιραστεί δημόσια στιγμές από την ζωή της με τα παιδιά της τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη, τον Απόλλωνα και την Αναστασία.
Η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες του μικρότερου γιου της, Απόλλωνα, που δείχνει να απολαμβάνει τη στιγμή με ένα χαμόγελο που γίνεται τελικά «μεταδοτικό».
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κάτια Ζυγούλη έχει μοιραστεί δημόσια στιγμές από την ζωή της με τα παιδιά της τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη, τον Απόλλωνα και την Αναστασία.
Αυτή τη φορά, ο μικρός Απόλλωνας είναι ο πρωταγωνιστής στον φακό της: τα παιχνίδια του και το γλυκό του χαμόγελο κλείνουν μέσα τους το καλοκαίρι που έχουμε όλοι ανάγκη.
«Αυτό το αγοράκι καταφέρνει να βρει παντού την χαρά»: ο μικρός Απόλλωνας βρίσκεται στη θάλασσα και δείχνει να παίζει κρυφτό με τον ήλιο. Συνθήκες ευτυχίας, δηλαδή
- Η πιο γλυκιά στιγμή των Χριστουγέννων ανήκει στην πριγκίπισσα Σάρλοτ
- Πούτιν: Έγινε και χαρακτήρας στο καρτούν Prostokvashino – Τι του ζήτησε ο σκύλος Σαρίκ
- Βρετανία: Το Λονδίνο ξεκινά ένα πρόγραμμα για προσέλκυση νέων στις ένοπλες δυνάμεις
- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των 4 ορειβατών στα Βαρδούσια και το διπλό πένθος
- Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-2: Ανατροπή με Γουότκινς και -3 από την κορυφή!
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
