ΑΕΚ : Επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για τον Μπάρκα η Σέλτικ
Η Σέλτικ, μετά το πρώτο «όχι» της ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, επανήλθε με νέα πρόταση και περιμένει την απάντηση της Ένωσης
Η Σέλτικ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα και δεν το βάζει κάτω, παρά το πρώτο «όχι» της ΑΕΚ στην πρόταση που της έκανε.
Οι Σκωτσέζοι θέλουν διακαώς τον έλληνα γκολκίπερ της Ένωσης, και μετά τα 3,5 εκατ. ευρώ που έριξαν στο τραπέζι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, για να τον κάνουν δικό τους.
Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», οι Σκωτσέζοι κατέθεσαν πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 4.5 εκατ. ευρώ και πλέον αναμένεται η απάντηση της ΑΕΚ, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει με αυτά τα χρήματα, θα διαπραγματευτεί ή θα αρνηθεί.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μέχρι πριν από μερικές μέρες δεν παραχωρούσε τον Μπάρκα για λιγότερα από 7-8 εκατ. ευρώ, όμως η αλήθεια είναι ότι η πρόταση της Σέλτικ είναι υψηλή και σαφώς καλύτερη από την πρώτη που είχε καταθέσει.
Εφόσον αποχωρήσει βέβαια ο Μπάρκας δημιουργείται κενό κάτω από τα γκολπόστ, αφού θα μείνει με τους Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιώργο Αθανασιάδη, και πιθανότατα αν δε δώσει το… χρίσμα στον πρώτο θα ψαχτεί για βασικό τερματοφύλακα.
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
