Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Ολοκληρώνεται του Βράνιες

ΑΕΚ : Ολοκληρώνεται του Βράνιες

Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τον Βόσνιο να έρχεται στην Ελλάδα και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να επιστρέψει στην ΑΕΚ και επίσημα υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο για 4 χρόνια με την Ένωση.

Η μεταγραφή έχει δρομολογηθεί, με τον 30χρονο στόπερ είχε στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΚ εδώ και καιρό, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν σε συνάντηση που έγινε όταν ήρθε στην Αθήνα για να μαζέψει (θεωρητικά) τα πράγματα του μια εβδομάδα μετά τη… φυγή του, ο Βρανιες ήξερε πως η ομάδα τον περιμένει.

Όσον αφορά τη συμφωνία για το συμβόλαιο του αυτό θα είναι τετραετές (3+1) χρόνια και οι συνολικές απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 1,8 εκατ. ευρώ. Το Σάββατο έγιναν οι κρίσιμες συζητήσεις και η Αντερλεχτ πέτυχε σχεδόν οτι ήθελε με αποτέλεσμα η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ να θεωρείται πλέον δεδομένη.

Πλέον απομένει να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος για να τελειώσει τη μετακίνηση του και να υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024