Μάχη με τις φλόγες σε Κεχριές και Αρχαία Ολυμπία
Στην Πελοπόννησο επικεντρώνονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεση των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβέστες στις Κεχριές, με τη φωτιά να συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 300 πυροσβέστες με 86 οχήματα και 185 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Όπως επισημαίνουν οι πυροσβέστες, είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις εστιών ακόμα και μέσα στην έκταση που έχει καεί, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για επέκταση του πύρινου μετώπου και κίνδυνο κατοικημένων περιοχών.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Γραμματικό Ηλείας, που καίει σε χαράδρες και δύσβατη περιοχή. Για τον περιορισμό του μετώπου επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 45 οχήματα και 35 άτομα πεζοπόρο τμήμα, καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Ενεργό μέτωπο υπάρχει και στην Αρχαία Ολυμπία, σε δύσβατη περιοχή, με 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για την κατάσβεσή του. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κάνουν δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.
Τέλος, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Προσήλι στο Πόρτο Γερμενό του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας.
- Συναγερμός στο Χαμόγελο του Παιδιού – Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας στα Πετράλωνα
- Φαρίντ: «Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός με πίστεψε» (vid)
- Χριστούγεννα: Πότε σταματούν τα μαθήματα και κλείνουν τα σχολεία
- Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια στη διάθεση των Αρχών – Αίτημα για 4 νέους μάρτυρες
- Με αυτογκόλ του Μουκουντί η Σαμσουνσπόρ ανοίγει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ! (vid)
- Γυναίκα έκλεψε ταχύπλοο στη Βενετία και γκρέμισε μαρμάρινη κουπαστή 850 ετών σε γέφυρα


