Ατύχημα στο Προεδρικό Μέγαρο: Έσπασε ποτήρι στα πόδια της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ένα ποτήρι με δροσιστικό κοκτέιλ ξέφυγε από τον δίσκο του σερβιτόρου και έσπασε μπροστά στα πόδια της κυρίας Αγγελοπούλου.
Μια άτυχη στιγμή σημάδεψε την παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Ένα ποτήρι με δροσιστικό κοκτέιλ προφανώς ξέφυγε από τον δίσκο του σερβιτόρου και έσπασε μπροστά στα πόδια της κυρίας Αγγελοπούλου.
Ευτυχώς από τα θραύσματα δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο σερβιτόρος και οι συνάδελφοί του μάζεψαν γρήγορα τα… σπασμένα.
Ωστόσο, αυτός που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ το περιστατικό θα είναι ο σερβιτόρος, ασχέτως αν ήταν υπαίτιος ή όχι.
Δείτε το περιστατικό:
- Γιατί ο πρόεδρος Τραμπ διστάζει να εφαρμόσει τους νέους δασμούς που εξήγγειλε
- Άλμπα Βερολίνου – ΑΕΚ 88-93: Νίκησε στην παράταση και στους «8» θα έχει πλεονέκτημα έδρας
- Μπορεί η Ευρώπη να αποφύγει την ύφεση;
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο


