
Τότεναμ: «Κρούση» σε Γουίλιαν
Η Τότεναμ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ο Γουίλιαν είναι στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας των λονδρέζων.
Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, θέλει να ενισχύσει όσο περισσότερο γίνεται τον λονδρέζικο σύλλογο, ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες. Ένας από τους παίχτες που φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας, είναι ο Γουίλιαν της Τσέλσι.
Σύμφωνα με το «Football insider», η Τότεναμ έχει κάνει πρόταση στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Μάλιστα, για να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή, πρέπει ο ίδιος να μην συμφωνήσει σε ανανέωση με τους «μπλε».
Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο διεθνής άσος είναι θετικός να υπάρξει και πάλι με τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά την κοινή τους θητεία στην Τσέλσι.
Φέτος, ο Γουίλιαν μετράει 11 τέρματα και 9 ασίστ σε 44 συμμετοχές έως τώρα ενώ την τελευταία 7ετία έχει συνολικά 336 αγώνες με 63 γκολ και 62 ασίστ. Ακόμα, ο 31χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 114 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό


