Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη: Καλοκαιρινή συναυλία στην Ηλιούπολη για τις «Μουσικές ιστορίες»
Ο Στέφανος Κορκολής ξεδιπλώνει τη μουσική διαδρομή του σε μια μοναδική συναυλία στην Ηλιούπολη.
Οι «Μουσικές ιστορίες» του διεθνούς φήμης συνθέτη & πιανίστα Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας, Σοφίας Μανουσάκη, αφού διέπρεψαν στις μουσικες σκηνές ,«Σφίγγα» και «Γραμμές», έρχονται κοντά μας συναυλιακά στην Ηλιούπολη το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου
Ένα βράδυ καλοκαιρινό, γεμάτο νότες και εικόνες, χρώματα και συναισθήματα.
Με τραγούδια γεμάτα ιστορία και ένα πρόγραμμα που αψηφά την ροή του χρόνου και όλα μοιάζουν σαν να έγιναν σήμερα.
Επιλεγμένες συνθέσεις του Στέφανου Κορκολή, όπως: «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελος μου», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σε έχω ερωτευτεί», «Εκατό φορές κομμάτια», «Θες», «Σβήσε το φεγγάρι» , «Κάποιες φορές», τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος όπως « στους Πέντε ανέμους», «Σκόνη και θρύψαλα», «Με το σημάδι του σκορπιού », «Λατέρνα» και πολλά ακόμη, αλλά και πιανιστικές, ορχηστρικές του συνθέσεις, όπως το «Sensitivities» και βέβαια τραγούδια μεγάλων συνθετών που έμειναν στην ιστορία: Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκου, Λοΐζου και Πλέσσα.
Τιμές εισιτηρίων
10€ : προπώληση *
12 € : στα ταμεία του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας
• Η προπώληση διαδικτυακά στο ticketservices.gr και στην Ηλιούπολη στο βιβλιοπωλείο «Περί βιβλίου» (Ελευθερίου Βενιζέλου 138).
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109946717
- Αταλάντα – Ουντινέζε 2-2: Έμεινε πίσω στη μάχη της Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Φωτιά στο κτίριο του παλαιού Λιμεναρχείου στην Πάτρα
- Ντουμπάι: Καπνός σε πολυώροφο κτίριο στη μαρίνα – Αναφορές για εκρήξεις
- Ιράν: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 168 παιδιών που σκοτώθηκαν στον βομβαρδισμό σχολείου
- Λάρισα: Πώς δρούσε η οικογενειακή σπείρα που έκανε κομπίνες με «χρυσές» λίρες – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα «κέρδη»
- Κυριακίδης: «Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη»

