
Γεωργιάδης για υπόθεση παρακράτους : Αναδύεται εικόνα υποκόσμου – θα εμπλακεί και ο Τσίπρας
«Επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον υπουργό Άμυνας δηλαδή τον Πάνο Καμμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «η εικόνα που αναδύεται από τους διαλόγους είναι εικόνα υποκόσμου»
«Στην υπόθεση θα εμπλακεί και ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας», εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Παραπολιτικά περί ύπαρξης παρακράτους επί των ημερών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον υπουργό Άμυνας δηλαδή τον Πάνο Καμμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «η εικόνα που αναδύεται από τους διαλόγους είναι εικόνα υποκόσμου».
- Αυτή είναι η 12άδα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό με τον Ολυμπιακό
- Φωτιά τώρα: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στα Καλύβια Θορικού – Σηκώθηκε και ένα ελικόπτερο
- Η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει ταχύτητα, λέει ο Πιερρακάκης – «Έργο win-win ο GSI»
- Στο νοσοκομείο της Σύρου από την Πάρο η Πέννυ Ρόγκα
- Ορέσνικ: Εκρήξεις χωρίς λάμψεις και παράξενοι ήχοι – Πώς εξηγούνται [βίντεο]
- Η Ηρώ Διώτη του ΜέΡΑ25 για την «κυβερνώσα Αριστερά» – «Τι έσκασε ξανά τώρα τελευταία στην πιάτσα;»


