Γιουβέντους : «Θα δείτε τον μεγάλο Ρονάλντο την Τετάρτη»
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο για την απώλεια του πέναλτι στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Γιουβέντους.
Η Γιουβέντους προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια, μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Μίλαν στο Τορίνο, αξιοποιώντας το εκτός έδρας γκολ στο 1-1 του Μιλάνο. Όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε πέναλτι στο 11’ και θα μπορούσε να είναι ο μοιραίος.
Πάντως, ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπερασπίστηκε τον Πορτογάλο μιλώντας στη Rai Sport: «Όλοι οι μεγάλοι παίκτες κάνουν λάθη, έχουν ατυχίες αλλά μπορούν να κάνουν και την διαφορά ανά πάσα στιγμή. Την Τετάρτη στον τελικό όλοι θα δουν την μεγάλη Γιουβέντους και τον μεγάλο Ρονάλντο».
Ο Μπονούτσι παραδέχτηκε ότι η Γιουβέντους δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αλλά εστίασε στην επίτευξη του στόχου: «Το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στον τελικό και θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Βλέποντας το άδειο γήπεδο, τα συναισθήματα ήταν περίεργα. Ξεκινήσαμε καλά αλλά και η Μίλαν είχε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι… μισογεμάτο γιατί πετύχαμε τον στόχο μας».
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;



