
Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Απειλές δέχεται η οικογένεια της κοπέλας
Πέρα από αυτό, έχουμε κάποια άτομα που απειλούν την οικογένεια της κοπέλας κάθε φορά που σημειώνεται κάποια πρόοδος στις έρευνες.
Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της αυτοκτονίας της Λίνας Κοεμτζή και των απειλητικών μηνυμάτων που δεχόντουσαν στη συνέχεια μέλη της οικογένειάς της μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης.
Όπως ανέφερε είναι μια υπόθεση που αναζητά τη λύση της από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν και διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να εντοπιστούν ο δράστης ή οι δράστες που βρέθηκαν στο σημείο που έχασε τη ζωή της η Λίνα Κοεμτζή.
Πέρα από αυτό, έχουμε κάποια άτομα που απειλούν την οικογένεια της κοπέλας κάθε φορά που σημειώνεται κάποια πρόοδος στις έρευνες. «Αυτοί που απείλησαν ότι η οικογένεια θα έχει το ίδιο τέλος αν συνεχίσει να ψάχνει τις αιτίες θανάτου φαίνεται πως θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Παράλληλα, ο κ. Ξυλουργίδης σημείωσε ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που μιλούσε για δύο άτομα που έψαχναν ένα usb stick στα αντικείμενα της Λίνας Κοεμτζή την ώρα που εκείνη βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένη στο πεζοδρόμιο της Λέοντος Σοφού.
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»


