Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί έντονες φήμες ότι ο Κώστας Σλούκας, βρίσκεται στα γραφεία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από την συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.
Κάτι που οι Ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά. Όχι μόνο για την συμφωνία αλλά ακόμα και για την συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Έλληνας γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και αυτήν την στιγμή ανήκει στην ομάδα που αγωνίζεται από το 2015. Παρά τις φήμες που οργίαζαν τις τελευταίες ώρες για συμφωνία των δύο πλευρών, ο Ολυμπιακός το αρνείται με κάθε τρόπο.
Από την πρώτη στιγμή είχατε διαβάσει ότι ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι o πρώτος στόχος των Ερυθρόλευκων, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον θέλει στον Πειραιά για να τον χρήσει ως τον επόμενο ηγέτη του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τον Έλληνα γκαρντ στον Πειραιά αλλά για να μπορέσει να συμβει αυτό πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία ανήκει και παράλληλα έχει συμβόλαιο.
Ο Σλούκας ακόμα δεν έχει βρεθεί με την Φενέρ, την ώρα που έχει ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φύγει από την Τουρκία, δεν θα παραμείνει ούτε αυτός στην ομάδα. Την τελευταία σεζόν ήταν από τους παίκτες που στηρίχτηκε σε τεράστιο βαθμό ο Ζοτς, τελειώνοντας την χρονιά με 11.6 πόντους έχοντας 42% στο τρίποντο και μοιράζοντας 6.1 ασίστ ανά ματςε σε 25 αγώνες της Ευρωλίγκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.