
«Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης»
Επιμένουν στην Κύπρο για Κλωναρίδη και ΑΠΟΕΛ και μάλιστα αναφέρουν ότι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Κύπρο για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον ΑΠΟΕΛ, με τους δημοσιογράφους στην Μεγαλόνησο μάλιστα να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά για τον κυπριακό σύλλογο.
Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους Κιτρινόμαυρους.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικηση του ΑΠΟΕΛ και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθεί η χρυσή τομή, να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και ο παίκτης να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο.
Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις φέρεται να παίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που βρίσκεται στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και με τον οποίο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης διατηρεί άριστες σχέσεις.
Οι ιστοσελίδες στην Κύπρο αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο παίκτης την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
