Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Τσάβι Ρόκα μετά από 2,5 μήνες
Μετά από περισσότερους από 2,5 μήνες και αφού έκανε δύο τεστ κοροναϊού, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ο Τσάβι Ρόκα πήγε στο Κορωπί και μίλησε με παίκτες και Γιώργο Δώνη
Πέρασαν 2,5 μήνες από την τελευταία φορά που ο Τσάβι Ρόκα πέρασε τις πύλες του «Γεώργιος Καλαφάτης»…
Ο Καταλανός επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής (29/5), αφού και το δεύτερο τεστ που υποβλήθηκε για τον κοροναϊό μετά την επιστροφή του στην Αθήνα είχε αρνητικό αποτέλεσμα.
Ο Ρόκα πήγε στο Κορωπί και παρακολούθησε την προπόνηση, όντας το τελευταίο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που απουσίαζε.
Ο Ρόκα χαιρετήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την προετοιμασία της ομάδας, εν όψει της έναρξης των Play Off.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.