Με πέντε αλλαγές επιστρέφει η Bundesliga
Οι ομάδες της Bundesliga αποφάσισαν να υιοθετήσουν την οδηγία της FIFA για πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι για λόγους φυσικής κατάστασης
Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) γνωστοποίησε, με σημερινή ανακοίνωσή της, ότι θα επιτρέψει στις ομάδες να κάνουν μέχρι πέντε αλλαγές ανά αγώνα, αντί για τις συνήθεις τρεις για το υπόλοιπο της σεζόν.
Υπενθυμίζεται ότι το συμβούλιο της FIFA, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου (IFAB), ενέκρινε στις 8 Μαΐου την σχετική αλλαγή, ωστόσο αυτή δεν ήταν δεσμευτική, με αποτέλεσμα κάθε διοργανώτρια αρχή (ομοσπονδία ή λίγκα) να έχει την επιλογή εάν θα την ενσωματώσει στους κανονισμούς της ή όχι.
Στο μεταξύ, η DFL επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει υποβιβασμός στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες της Γερμανίας, με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν, και πως, εάν χρειαστεί, η αγωνιστική περίοδος θα επεκταθεί και μετά τις 30 Ιουνίου.
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia



