Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε με τον Γιώργο Νταλάρα ένα τραγούδι που «ζει» εδώ και δεκαετίες στις ψυχές μας.
Το πόσο σημαντικό είναι τα παλιά τραγούδι, να τα ερμηνεύουν οι νέοι τραγουδιστές τόνισε ο Γιώργος Νταλάρας, αφού φώναξε δίπλα του, τον Χρήστο Μάστορα.
«Πολλά τραγούδια αναμορφώνονται όταν τα ερμηνεύουν νέοι άνθρωποι», υπογράμμισε ο σπουδαίος τραγουδιστής και εν συνεχεία τραγούδησαν μαζί το «Ποιος τη ζωή μου κυνηγά».
Ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, με στίχους του Μάνου Ελευθερίου που ερμήνευσε πρώτη η Μαρία Φαραντούρη και έγινε γνωστό, στις νέες γενιές από την ερμηνεία του Χάρη Κατσιμίχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»