Έτσι θα είναι οι οργανωμένες παραλίες φέτος – Το παράδειγμα της Γλυφάδας [Εικόνες]
Μια πρώτη εικόνα από το τι πρόκειται να ισχύσει στα καλοκαιρινά μας μπάνια, δίνει ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την πλαζ της περιοχής, μετά τις αναγκαίες επεμβάσεις και τροποποιήσεις
Αλλαγές ακόμη και στον τρόπο που θα λειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες έχει επιβάλλει η πανδημία του κοροναϊού.
Μια πρώτη εικόνα από το τι πρόκειται να ισχύσει στα καλοκαιρινά μας μπάνια, δίνει ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την πλαζ της περιοχής, μετά τις αναγκαίες επεμβάσεις και τροποποιήσεις.
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν σε γενικές γραμμές πώς θα είναι οι παραλίες στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και γενικά στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Όπως αποτυπώνεται, υπάρχει νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια, ενώ θα τηρούνται πλήρως οι αυστηροί κανόνες και υγιεινής.
«Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής» αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας.
Δείτε φωτογραφίες από την παραλία Γλυφάδας:
- Αίγιο: Οπλισμένος άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Μπάμπης Κωστούλας: Η τρομερή στατιστική στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός (pics, vid)
- Πρόβλημα στο FIR λόγω τεχνικού προβλήματος – Αδύνατες προσγειώσεις και απογειώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια
- Κορινθία: Νεκρός οδηγός έπειτα από σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος
- Ο Π. Μαρινάκης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για τη Βενεζουέλα – «Πιστός στον γκεμπελισμό», απαντά το ΠΑΣΟΚ
- «Απόλυτος κυρίαρχος»: Αποθεώθηκε από τον πορτογαλικό Τύπο ο Παυλίδης (vids, pic)




