
Κοροναϊός : Αρνητικά πολλά από τα δείγματα που ελήφθησαν στο Κρανίδι
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα 177 δείγματα που έχουν ληφθεί τα 62 έχουν επιβεβαιωθεί ως αρνητικά
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο Κρανίδι -και όχι μόνο- από τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα 177 δείγματα μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί τα 62 και όλα είναι αρνητικά.
Έως αύριο Πέμπτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και των υπόλοιπων δειγμάτων.
Τα 177 δείγματα ελήφθησαν από άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με πρόσφυγες από τη δομή φιλοξενίας.
Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρονται δύο βρέφη από τη δομή στο Κρανίδι. Η μεταφορά τους γίνεται για προληπτικούς λόγους, καθώς έχουν διαγνωσθεί με κοροναϊό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την επιβεβαίωση συνολικά 150 κρουσμάτων κοροναϊού στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι, σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές και τις τοπικές αρχές.
Επί τόπου στο Κρανίδι μετέβη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ εγκαταστάθηκε στην περιοχή, ενώ τέθηκαν σε ισχύ έκτακτα μέτρα καραντίνας που θα εκπνεύσουν σε 13 ημέρες.
Το αν θα ενισχυθούν περαιτέρω, ωστόσο, θα κριθεί από το αποτέλεσμα του συνόλου των δειγμάτων που ελήφθησαν χθες, κατά την επίμονη και σχολαστική ιχνηλάτηση των επαφών των φιλοξενουμένων στη δομή.
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
- Απολογείται ο καθηγητής μουσικής για την ασέλγεια στη 14χρονη μαθήτρια του
- Η Γκλόρια Στάινεμ στα 92 της: Οι γυναίκες είναι ίσως οι μόνες που γίνονται πιο ριζοσπαστικές με τα χρόνια
- Πώς αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα ο σκύλος; – Η δύναμη της όσφρησης



