
Αυγενάκης : Τα πρωταθλήματα θα τελειώσουν κεκλεισμένων των θυρών
Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι οι διοργανώσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να περιοριστούν οι ζημιές από τα τηλεοπτικά δικαιώματα
Την άποψη ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν για να περιοριστούν οι ζημιές από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε ότι από τη στιγμή που η UEFA προωθεί αυτήν τη λύση, δεν αντιλαμβάνεται γιατί να μην την εφαρμόσει και η Ελλάδα.
Ωστόσο, ο Αυγενάκης διευκρίνισε ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
«Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δε βλέπω το λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα, όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Νέες υδρογεωτρήσεις στην Τήλο
- Ο Τζον Τραβόλτα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τις viral εμφανίσεις του με μπερέ στις Κάννες
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA



