Πότε θα βάλουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι δείκτες του ρολογιού πάνε μία ώρα μπροστά
Πλησιάζει η μέρα όπου οι Έλληνες θα πρέπει να βάλουν τα ρολόγια τους μία ώρα μπροστά.
Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι δείκτες του ρολογιού πάνε μία ώρα μπροστά ενώ η επόμενη αλλαγή ώρας, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και ενδεχομένως και το Μάρτιο του 2021.
Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021.
Πότε εφαρμόστηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά
Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά.
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές του Ιράν – «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ»
- Σημαντικά ευρήματα από το ναυάγιο του πλοίου «ΜΕΝΤΩΡ» στα Κύθηρα
- «Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα θα αποτελέσουν Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ»


