Κοροναϊός : Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μάλλον κόλλησε τον ιό
Έκατσε μέσα για δύο εβδομάδες όπως η ίδια είπε, επειδή είχε και αυτή και ο πατέρας της κάποια συμπτώματα
Η Greta Thunberg λέει ότι πιστεύει ότι είχε Covid-19. Σε μια δημοσίευσή της στο Instagram, γράφει ότι έχει μείνει μέσα τις δύο τελευταίες εβδομάδες.
Τι αναφέρει;
«Πριν από περίπου 10 ημέρες άρχισα να αισθάνομαι συμπτώματα, ακριβώς την ίδια στιγμή που ο πατέρας μου – που ταξίδεψε μαζί μου από τις Βρυξέλλες», γράφει. «Αισθανόμουν κουρασμένη, πόνο στο λαιμό και είχα βήχα».
«Ο μπαμπάς μου είχε τα ίδια συμπτώματα, αλλά πολύ πιο έντονα και με πυρετό». Τώρα, προσθέτει, έχει «ανακάμψει βασικά» και τονίζει την ευθύνη των ανθρώπων που δεν είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου να σκέφτονται τις πράξεις τους, κάτι που μπορεί να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για τους άλλους.
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
