Αυξάνονται στα 50 ευρώ οι ανέπαφες συναλλαγές
Αυξάνεται στα 50 ευρώ το όριο των ανέπαφων συναλλαγών από τα 25 ευρώ που είναι σήμερα. Την ίδια στιγμή οι τράπεζες ανακοίνωσαν για ποιες συναλλαγές θα επιτρέπεται η επίσκεψη στο κατάστημα.
Αυξάνεται στα 50 ευρώ το όριο των ανέπαφων συναλλαγών από τα 25 ευρώ που είναι σήμερα. Την ίδια στιγμή οι τράπεζες ανακοίνωσαν για ποιες συναλλαγές θα επιτρέπεται η επίσκεψη στο κατάστημα.
Αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται οι κατάλληλες μηχανογραφικές εφαρμογές στα πληροφορικά συστήματα των τραπεζών και ως τις 30 Μαρτίου αναμένεται το όριο να ανέβει στα 50 ευρώ για όλες τις τράπεζες.
Το μέτρο αναμένεται να ισχύσει προσωρινά και για όσο διάστημα χρειαστεί στα πλαίσια της αντιμετώπισης του κοροναϊού.
Τα αυξημένα όρια για τις ανέπαφες συναλλαγές που αποφασίστηκαν σε άλλες χώρες και ισχύουν από σήμερα είναι στα 50 από 20 ευρώ για τη Μάλτα, στα 50 από 30 ευρώ για την Ιρλανδία, στα 50 από 25 ευρώ για την Πορτογαλία, στα 100 από 50 ζλότι για την Πολωνία και στις 250 από 120 τουρκικές λίρες για την Τουρκία.
Από την 1η Απριλίου, αυξημένο όριο, από τις 30 στις 45 στερλίνες, πρόκειται να ισχύσει και για τις ανέπαφες συναλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα







