Κοροναϊός: Δωρεά ύψους 100.000 ευρώ από τον Λουκάκου
Ο Ρομέλου Λουκάκου προστίθεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια κατά του κοροναϊού.
Πληθαίνουν καθημερινά οι δωρεές και οι προσφορές πάσης φύσεως, από φυσικά πρόσωπα και εταιρείες στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορ0ναϊού, που πλήττει την Ευρώπη με «επίκεντρο» την Ιταλία.
Τα θύματα καθημερινά στη γειτονική χώρα είναι εκατοντάδες, ενώ και τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται κατά χιλιάδες και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να συνδράμουν κι εκείνοι με όποιον τρόπο μπορούν.
Όπως συνέβη και με τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος δώρισε το ποσό των 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο «San Raffaele» που βρίσκεται στο Μιλάνο, μία από τις πόλεις που έχουν «χτυπηθεί» περισσότερο από τον κοροναϊό.
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;

