Κοροναϊός: Τι ζήτησε ο Δένδιας από τον Βρετανό ΥΠΕΞ για τους Έλληνες του εξωτερικόύ
Τηλεφωνική συνομιλία είχε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, κ.Νίκος Δένδιας με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.Dominic Raab.
Τηλεφωνική συνομιλία είχε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, κ.Νίκος Δένδιας με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, κ.Dominic Raab.
Ο κ. Δένδιας συζήτησε με τον Βρετανό ομόλογό του για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις (όπως, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία και στη Λιβύη), ενώ τον ενημέρωσε για το ζήτημα του μεταναστευτικού και τον αποσταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.
Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών συζήτησε ακόμα με τον κ. Raab για το ζήτημα του ιού COVID-19 και ζήτησε να υπάρξει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους Έλληνες πολίτες που διαβιούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχετικά με την αντιμετώπιση της επιδημίας.
- Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου απέναντι σε Σαμαρά – Από τα «καρφιά» στα καλοπιάσματα και στο «κάλεσμα συστράτευσης»
- Αλβανία: Από την ανησυχία στη δημόσια οργή – Κλιμακώνονται οι διαδηλώσεις για την επένδυση Κούσνερ
- Σπερς – Νικς 95-105: Break με το… καλημέρα στους τελικούς του NBA και 1-0 η Νέα Υόρκη
- Η Κάρπαθος πρωταγωνιστεί σε διεθνές αφιέρωμα – «Προσφέρει αληθινή ελληνική ατμόσφαιρα»
- Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης
- Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε το Game 1 Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: «Αυτό δεν μου αρέσει…»


