
ΑΕΚ για κοροναϊό: Απολύμανση στα Σπάτα και έλεγχος ότι οι παίκτες παραμένουν στην Αθήνα
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα και υπέγραψαν ότι είναι στην Αθήνα ενώ πραγματοποιήθηκε και απολύμανση στους χώρους του προπονητικού.
Οι προπονήσεις στην ΑΕΚ όπως και σε όλες τις ομάδες έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού αλλά το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες της Ένωσης βρέθηκαν στα Σπάτα για να βάλουν την υπογραφή τους.
Με αυτόν τον τρόπο δήλωσαν όλοι ότι βρίσκονται στην Αθήνα, όπως τους είχε ζητήσει σε αυστηρό ύφος την Παρασκευή ο Ίλια Ίβιτς, ώστε να μην μπουν σε κίνδυνο εξαιτίας του ιού.
Παράλληλα το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού με τους παίκτες να επιστρέφουν θεωρητικά την Παρασκευή στις προπονήσεις αν και τα πάντα θα κριθούν από την εξέλιξη της κατάστασης με τον ιό.
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates
- Συνταγές: Δύο πιάτα με noodles στα… γρήγορα
- Ρωσία – Κίνα: Αλληλοϋποστήριξη σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας – Τα μηνύματα ενόψει της συνάντησης Πούτιν με Σι
- Τέσσερις μύθοι για την πρωτεΐνη (και τι ισχύει)

