
Euroleague : Οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός
Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα αναλάβουν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές για την 28η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Γερμανός βρέθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της Χίμκι στην παράταση με σκορ 109-98, αλλά και στην ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (94-69).
Ο Ισπανός ήταν σε τρεις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα, στη νίκη επί τη ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, αλλά και στις ήττες από Μπάγερν (85-82) και Άλμπα (86-93).
Τέλος, ο τρίτος στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 93-77.
- Ο Έλον Μασκ φτιάχνει το δικό του τρέιλερ της Ιλιάδας και προκαλεί το Χόλιγουντ – «Θέλετε την πλήρη ταινία;»
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ




