Τα μυστικά της παραδοσιακής λαγάνας
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα.
Στο φούρνο του κ. Βαμβουκάκη οι λαγάνες βγαίνουν με διάφορες γεύσεις, κλασικές, με ελιές, πολύσπορες, καλαμποκιού κλπ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόστος είναι το ίδιο με πέρσι, 2,30 ευρώ τα 750 γρ., ενώ οι επιλογές των καταναλωτών ποικίλλουν, με την κλασική λαγάνα να κυριαρχεί φυσικά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
- Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Special Olympics Hellas
- «Διαρροή από εργαστήριο» ίσως έφερε την πανώλη των χοίρων στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
