Κοροναϊός : Μπλοκάρει τις επιστροφές προσφύγων η Ιταλία
Το Ισραήλ απαγόρευσε σήμερα την είσοδο στη χώρα σε 56 Ιταλούς τουρίστες. Την ίδια ώρα η Ιταλία μπλοκάρει τις αναχωρήσεις προσφύγων για επανεγκατάσταση σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και τις επιστροφές προσφύγων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η Ιταλία αποφάσισε να μπλοκάρει μέχρι τα τέλη Μαρτίου τις αναχωρήσεις προσφύγων για επανεγκατάσταση σε άλλες χώρες της ΕΕ, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.
Στο ίδιο πλαίσιο η Ιταλία δεν θα δέχεται ούτε επιστροφές προσφύγων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία.
Ισραήλ: Απαγόρευση εισόδου σε 56 Ιταλούς τουρίστες
Στο μεταξύ, το Ισραήλ απαγόρευσε σήμερα την είσοδο στη χώρα σε 56 Ιταλούς τουρίστες.
Πρόκειται για τουρίστες που είχαν ταξιδέψει με πτήσεις από το Μιλάνο, την Βενετία και τη Ρώμη και τώρα θα επιστρέψουν στην Ιταλία.
«Δεν είχαμε άλλη λύση, ο κοροναϊός έχει διαδοθεί στην Ιταλία», ανέφεραν οι αρχές του Ισραήλ, σύμφωνα με την La Repubblica.
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)





