ΠΑΟΚ: Κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα 3 χρόνια ο Μίσιτς
Ο Γιόσιπ Μίσιτς πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Γιόσιπ Μίσιτς πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και πλέον είναι επίσημο! Ο Μίσιτς θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023, με τους Θεσσαλονικείς να επιβραβεύουν έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίσιτς είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ, από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2020. Η επιθυμία του παίκτη ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Και αυτό τελικά θα γίνει.
- Βενεζουέλα: Η αντιπρόεδρος διαψεύδει τον Τραμπ – Καμία συνεργασία, ένας είναι ο πρόεδρος, ο Μαδούρο
- Σκοράρει ασταμάτητα ο Παυλίδης: Χατ-τρικ κόντρα στην Εστορίλ (vids)
- Βενεζουέλα: Η στιγμή της επίθεσης στο Καράκας για την απαγωγή Μαδούρο [Βίντεο]
- Ακυρώσεις πτήσεων σε όλη την Καραϊβική μετά την επέμβαση στη Βενεζουέλα
- Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-3: Ασταμάτητοι «κανονιέρηδες», συνεχίζουν ακάθεκτοι για τον τίτλο!
- Βυθίζεται η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων: Το κόστος ζωής αυξάνεται πιο γρήγορα απ’ ό,τι οι μισθοί


