
ΠΑΟΚ: Κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα 3 χρόνια ο Μίσιτς
Ο Γιόσιπ Μίσιτς πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Γιόσιπ Μίσιτς πλέον ανήκει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κροάτης χαφ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και πλέον είναι επίσημο! Ο Μίσιτς θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023, με τους Θεσσαλονικείς να επιβραβεύουν έναν από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει φέτος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίσιτς είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ, από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2020. Η επιθυμία του παίκτη ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Και αυτό τελικά θα γίνει.
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία
- Δυσκολίες στον ύπνο; Ο φυσικός «σύμμαχος» που ενισχύει τη χαλάρωση του οργανισμού για να ζούμε κάθε μέρα στο maximum
- Αντετοκούνμπο: Ούτε κουβέντα για το μέλλον του και αιχμές για Ρίβερς… μέσω Σπανούλη
- Η γη της ελιάς: Ανατροπές και ένταση



