
Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες: Θα του έκοβαν το ρεύμα και… τους πυροβόλησε
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία επιχείρηση του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή, νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Σκούταρι των Σερρών.
Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία επιχείρηση του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή, νωρίς το μεσημέρι στο χωριό Σκούταρι των Σερρών.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν μιλώντας τηλεφωνικά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Δίκτυο Τηλεόραση ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ.Δημήτρης Πολυμέρης και ο Πρόεδρος ΕΤΕ Σερρών κ.Νίκος Ασλανίδης, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών παρουσία αστυνομικών πήγε να ελέγξει για ρευματοκλοπή.
Πυροβόλησαν με φλομπέρ για εκφοβισμό
Τότε ένας εκ των ιδιοκτητών φέρεται να πυροβόλησε με όπλο τύπου φλόμπερ, πιθανότατα για εκφοβισμό, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάνεις.
Οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν στο συμβάν προχώρησε σε δυο συλλήψεις, ενώ προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφάλειας Σερρών.
Αυξημένα τα περιστατικά επιθέσεων σε συνεργεία της ΔΕΗ
Πάντως, ο Πρόεδρος ΕΤΕ Σερρών κ.Ασλανίδης αναφέρει ότι τα περιστατικά επιθέσεων προς συνεργεία της ΔΕΗ το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί κατά πολύ και ζητά την κάλυψη τόσο της πολιτείας όσο και της επιχείρησης.
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα


