Πολύ σημαντική νίκη για την Τότεναμ που επικράτησε με 3-2 της Άστον Βίλα χάρη σε γκολ του Σον στο 90+4′ και έφτασε στον έναν βαθμό από την τέταρτη Τσέλσι που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Βίλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 9′ όταν ο Ελ-Γκάζι έκανε τη σέντρα και ο Αλντερβάιρελντ βάζοντας το πόδι του λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 27′ όμως η Τότεναμ έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Αλντερβάιρελντ που ρέφερε για το αυτογκόλ κι έκανε το 1-1 με πολύ όμορφο γυριστό.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο οι «Spurs» έφτασαν σε δεύτερο γκολ όταν κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ένχελς στον Μπέργκβαϊν με τον Σον να αναλαμβάνει την εκτέλεση, τον Ρέινα να αποκρούει και τον Νοτιοκορεάτη να κάνει το 2-1 με τη δεύτερη προσπάθεια.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Βίλα μπήκε δυνατά κι έφτασε στο 2-2 με τον Ένχελς που ισοφάρισε με κεφαλιά. Η λύτρωση για την Τότεναμ ήρθε στην τελευταία φάση του ματς όταν από λάθος του Ένχελς ο Σον έκανε το 3-2 σε τετ-α-τετ.

Αστον Βίλα: Ρέινα, Ένχελς, Κόνσα, Χόους, Γκίλμπερτ, Ντρινκγουότερ (60′ Νακαμπά), Ντάγλας Λουίς, Τάργκετ, Ελ-Γκάζι (70′ Τρεζεγκέ), Σαματά (83′ Μπαστόν), Γκρίλις.

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Ντάιερ (60′ Λο Σέλσο), Λούκας, Ντέλε Άλι (83′ Τζέντσον Φερνάντες), Μπέργκβαϊν (90+6′ Φερτόνχεν), Σον.