
Παναθηναϊκός : Στα πλέι-οφ η επιστροφή του Ινσούα
Ο Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ
Ο Εμάνουελ Ινσούα απουσιάζει εδώ και και κάποιες μέρες από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, λόγω ενός προβλήματος στο δεξί γόνατο.
Ο Αργεντινός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Όπως αποφάσισε το ιατρικό επιτελείο των Πρασίνων, ο Ινσούα θα μείνει εκτός προπονήσεων τις επόμενες 20 ημέρες, προκειμένου όταν επιστρέψει να βρίσκεται στο 100% .
Αυτό σημαίνει ότι ο 28χρονος αμυντικός του «τριφυλλιού» θα χάσει τα ματς με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη με την έναρξη των πλέι-οφ.
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο




