Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Το Μάιο η απόφαση της UEFA για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Παναθηναϊκός : Το Μάιο η απόφαση της UEFA για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Παναθηναϊκός κινεί τις διαδικασίες με την UEFA για να επιστρέψει από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φαίνεται ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τον προσεχή Μάιο

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να πετύχει άρση της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από την UEFA.

Οι Πράσινοι, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει απευθείας επαφές με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κινούν τα νήματα για να μπορέσουν να συμμετέχουν από τη νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Πράσινοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και όπως όλα δείχνουν η UEFA θα λάβει μια τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι το Μάιο.

Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξει σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αρμόδια επιτροπή της UEFA, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επίσκεψη του Αλαφούζου στη Νιόν.

Η ομοσπονδία από την πλευρά της πρέπει να ανοίξει το φάκελο όπου περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις των ομάδων που είχαν τιμωρηθεί για αντίστοιχους οικονομικούς λόγους με τον Παναθηναϊκό και να αποφασίσει εν συνεχεία πώς θα δράσει.

Το γεγονός ότι οι Πράσινοι είναι σε περίοδο κανονικότητας όσον αφορά τα οικονομικά θα παίξει το ρόλο του στην τελική απόφαση, η οποία θα ληφθεί λογικά μέσα στο Μάιο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024