Γιατί σφάχτηκαν Αφγανοί και Πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας
Τα πρώτα στοιχεία για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό κι έναν τραυματία στο κέντρο της Αθήνας. Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Διαφορές από διακίνηση ναρκωτικών αλλά και μια προγενέστερη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που είχε οδηγήσει στην σύλληψη δύο εμπόρων χασίς φέρεται να ήταν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικών – η αιτία της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ 20-25 ατόμων αφγανικής και πακιστανικής καταγωγής στην οδό Μενάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Από την επίθεση έχασε τη ζωή του ένας Αφγανός που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ , ενώ τραυματίστηκε ένας ακόμη με μαχαίρι.
Πρόκειται για ένα νέο δείγμα της δράσης ποινικών στο κέντρο της Αθήνας, παρά τις «σαρώσεις» από υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.
Τα θύματα της επίθεσης περπατούσαν στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχθηκαν επίθεση με πιστόλια και μαχαίρια από ομοεθνείς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στην συμπλοκή είχαν προσαχθεί προσφάτως από την ΟΠΚΕ.
Επιπλέον υπήρχε σύγκρουση μεταξύ τους γιατί ορισμένοι θεωρήθηκαν ότι κατέδιδαν στην ΕΛ.ΑΣ διακινητές ναρκωτικών. Ομως εξετάζονται κι άλλα σενάρια.
- Η Παπαστράτος επενδύει στους «Τεχνικούς του Αύριο»: Νέος κύκλος 35 προσλήψεων στο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα πολλά, το χρώμα ένα – βαθύ γαλάζιο
- Ο Δήμος Πειραιά επιστρέφει περισσότερες από 100 νέες θέσεις στάθμευσης για τους δημότες
- Μαρινέλλα: Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη τραγουδίστρια
- Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η γνώμη του για τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον;
- Γαλλία: Τρένο υψηλής ταχύτητας συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας νεκρός, 27 τραυματίες







