Λίβερπουλ: Ο Μανέ θα αγωνιστεί κόντρα στην Ατλέτικο!
Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του για τον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Πολύ καλά μαντάτα για τη Λίβερπουλ!
Ο Σαντιό Μανέ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το «παρών» στον πρώτο νοκ-άουτ αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σενεγαλέζος είναι εκτός δράσης εδώ και 18 ημέρες (τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Γουλβς), αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς για τη Λίβερπουλ.
Ο Μανέ μετράει φέτος 15 γκολ και 11 ασίστ σε 31 συμμετοχές και φυσικά η συνεισφορά του στη διατήρηση των σκήπτρων στο Champions League, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική!
Το πρώτο ματς της φάσης των «16» θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδας.
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία
- Data Centers και Data Lakes: η στρατηγική ανάγκη της νέας εποχής και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των οργανισμών που αξιοποιούν τα δεδομένα
- Λούκας Γιώρκας: Η πρεμιέρα με φίλους σε μουσική σκηνή του Πειραιά
- Αλέξανδρος Γκιννής: Όταν η Ομοσπονδία Χιονοδρομίας δεν σέβεται τους αθλητές της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η πρώτη δήλωση του βασιλιά Καρόλου για τη σύλληψη του αδελφού του Άντριου
- Σαρακοστιανά: Οδηγίες του ΕΦΕΤ για σωστή προετοιμασία και αποθήκευση εν όψει Καθαράς Δευτέρας



