Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ντε Λαουρέντις κοιτάζει από τώρα για αντικαταστάτη του Γκατούζο

O Ντε Λαουρέντις κοιτάζει από τώρα για αντικαταστάτη του Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στη Νάπολι ότι μπορεί να αντιστρέψει τα αποτελέσματα και την εικόνα των «παρτενοπέι», με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να εξετάζει ήδη πιθανούς αντικαταστάτες του «Ρίνο» για το καλοκαίρι.

Η Νάπολι διανύει την πιο περίεργη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, δηλαδή από τη στιγμή που ανέβηκε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου (2007-2008).

Αλλαγές προπονητών, κακό κλίμα στα αποδυτήρια, παίκτες που αρνούνται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο. Η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι δεν βελτίωσε τα πράγματα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, ενώ η επιλογή του Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει βελτιώσει στο ελάχιστο την εικόνα αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας του Νότου.

Έπειτα από 23 παιχνίδια η Νάπολι έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς. Πρόκειται για την χειρότερη συγκομιδή του συλλόγου από τη σεζόν 2007-2008, την χρονιά δηλαδή που ανέβηκε στη Serie A.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές προσθήκες τον Ιανουάριο (Λομπότκα, Ντέμε, Πολιτάνο), αλλά περιμένει και αποτελέσματα από τον «Ρίνο».

Η εντός έδρας ήττα από την Λέτσε (2-3) είναι η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», με τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο των «παρτενοπέι» να έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του πρώην τεχνικού των ΟΦΗ και Μίλαν το καλοκαίρι.

Ο Γκατούζο άλλωστε έχει υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών, με την οψιόν ανανέωσης (ακόμα δύο χρόνων) να ανήκει στο σύλλογο. Πρώτοι υποψήφιοι είναι ο Ιβάν Γούριτς που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ελλάς Βερόνα και έπειτα οι Λουτσιάνο Σπαλέτι, Τζιανπάολο Γκασπερίνι.

Όπως αναφέρει και η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.it», «υπό την καθοδήγηση του Γκατούζο, η Νάπολι έχει κερδίσει λιγότερους πόντους, έχει σκοράρει λιγότερα τέρματα και έχει δεχτεί περισσότερα γκολ σε σύγκριση με τα πρώτα ματς της φετινής σεζόν με τον Αντσελότι στον πάγκο. Ο Αουρ΄λειο Ντε Λαουρέντις έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Γκατούζο, με τους Γιούριτς, Σπαλέτι, Γκασπερίνι να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024