Κένυα : Κροκόδειλος έφαγε αξιωματούχο του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος
Στα σαγόνια του κροκόδειλου...
Μια αξιωματούχος του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος σκοτώθηκε την Πέμπτη, όταν της επιτέθηκε κροκόδειλος στη Λίμνη Τουρκάνα στην Κένυα, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής, ο Ντέιβιντ Μπουροκοάουα, δήλωσε πως το περιστατικό συνέβη στην τοποθεσία Κριστίν Καμπ στην Λίμνη Τουρκάνα.
Ο κροκόδειλος επιτέθηκε στη γυναίκα, η οποία κολυμπούσε μαζί με άλλους ανθρώπους στην ακτή της λίμνης.
Ο αστυνομικός ανέφερε πως το προσωπικό της κενυάτικης υπηρεσίας αρμόδιας για την άγρια ζωή βρίσκεται στο σημείο για να ανασύρει τη σορό και για να διαλευκάνει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το συμβάν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρης Μουγκοπέτρος: «Φοβάμαι να τον αφήσω μόνο με τα παιδιά μου», καταγγέλλει η εν διαστάσει σύζυγός του
- Θρήνος και ερωτήματα για την τραγωδία στα Βαρδούσια – «Πολύ πιθανό να δημιούργησαν μόνοι τους τη χιονοστιβάδα»
- Μετρό: Βλάβη στη γραμμή 3 – Ακινητοποιήθηκε συρμός – Καθυστερήσεις και συνωστισμός
- Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια σε μονογονεϊκή οικογένεια
- Μάριος Πλωρίτης: Μιλούσε ακόμη και με τη σιωπή του, ακόμη και με το βλέμμα του
- Βρέθηκε σορός άνδρα κοντά στις εκβολές του Κηφισού



