Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση Θεοδωρίδη
Άρχισε η διαδικασία για την υπόθεση του Βόλου και την μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στους διαιτητές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός
Ήταν το Νο1… επίτευγμα της «εξυγίανσης» για την φετινή σεζόν. Έως τώρα βεβαίως καθώς ο ΠΑΟΚ δεν πείθει, έχει ξεμείνει από παίκτες ελέω Σαββίδη και FFP και χρειάζεται πολύ σπρώξιμο για να μείνει έστω στο κυνήγι του πρωταθλήματος.
Η αλλοίωση αποτελέσματος είχε φέρει την άμεση αντίδραση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη που προχώρησε σε μήνυση κατά των διαιτητών του αγώνα, Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου με την κατηγορία για αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα.
Η υπόθεση του Βόλου λοιπόν με την μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη είναι σε εξέλιξη καθώς έχει ξεκινήσει η προκαταρκτική εξέταση. Ήδη καλούνται μάρτυρες για να καταθέσουν ότι γνωρίζουν γύρω από την υπόθεση κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γύρω από το θέμα.
- Κυψέλη: Άφαντος παραμένει ο 64χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε 25χρονες ΑμεΑ μέσα στο σπίτι τους
- Ανησυχητικά στοιχεία: Επιστρέφουν οι ακάλυπτες επιταγές – Οι λόγοι
- Επίθεση λύκου στο Τατόι: «Μου έσκισε τα ρούχα και με έγδαρε στη μέση», λέει ο περιπατητής
- Super League: Εντός έδρας η ΑΕΚ με Λεβαδειακό, δύσκολες αποστολές σε Λάρισα και Κρήτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
- Λειψυδρία: Πόσο βοήθησαν οι πολλές βροχοπτώσεις; – Η εικόνα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα
- Τα «απαγορευμένα»: Όλα όσα δεν κάνουμε πριν τον ύπνο
