
Κόμπι Μπράιαντ : Σάλος με απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου μετά τον θάνατό του
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση δημοσιογράφου της Washingotn Post για μια παλαιότερη υπόθεση βιασμού που ενέπλεκε τον Κόμπι Μπράιαντ, με την απόλυση της να γίνεται... trend στο Twitter
Σάλος έχει προκληθεί με την ανάρτηση δημοσιογράφου της Washington Post, η οποία λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να φέρει στην επιφάνεια μια παλιά υπόθεση βιασμού που είχε εμπλακεί ο θρύλος των Λέικερς.
Ειδικότερα, η Φελίσια Σόνμεζ έκανε μία δημοσίευση που παρέπεμπε σε άρθρο για το συγκεκριμένο γεγονός, κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους χρήστες των social media.
Μάλιστα, η ίδια αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή της λίγο αργότερα, καθώς όπως υποστήριξε με νέο post, δέχθηκε πάνω 10.000 απειλητικά μηνύματα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η πλειοψηφία του κόσμου που είδε το κείμενο ζήτησε την άμεση απόλυση της δημοσιογράφου με σχετικό hashtag που έγινε trend. Μάλιστα, η Washington Post φαίνεται πως εισάκουσε τις… προτροπές των χρηστών και έθεσε τη Σόνμεζ σε διαθεσιμότητα.
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία




