Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 933,45 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 933,45 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,28 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή πτώση σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,06%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+0,92%), της Μυτιληναίος (+0,89%), της ΕΧΑΕ (+0,83%) και της Ελλάκτωρ (+0,75%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-0,89%), της ΑΔΜΗΕ (-0,81%), της Fourlis (-0,68%) και της ΕΥΔΑΠ (-0,53%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,20%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων(+0,92%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,52%) και των Ταξιδιών (-0,30%).
Ανοδικά κινούνται 43 μετοχές, 22 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Paperpack+10,08% και Χαϊδεμένος+8,19%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ-5,17% και Νάκας-5,10%.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.03.2026]
- Europa League: Στα προημιτελικά η Πόρτο (2-0) και η Αστον Βίλα (2-0)
- Μπέτις-Παναθηναϊκός 4-0: Το όνειρο έγινε εφιάλτης από τον Λαφόν
- Ιταλία: Πέθανε ο ιδρυτής της Λέγκα, Ουμπέρτο Μπόσι
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (pic)
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Κούτσο κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους (vids)








