Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 933,45 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%
Με περιορισμένες διακυμάνσεις κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 933,45 μονάδες σημειώνοντας οριακή πτώση 0,08%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,28 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει μικρή πτώση σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί οριακά σε ποσοστό 0,06%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+0,92%), της Μυτιληναίος (+0,89%), της ΕΧΑΕ (+0,83%) και της Ελλάκτωρ (+0,75%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-0,89%), της ΑΔΜΗΕ (-0,81%), της Fourlis (-0,68%) και της ΕΥΔΑΠ (-0,53%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,20%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων(+0,92%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,52%) και των Ταξιδιών (-0,30%).
Ανοδικά κινούνται 43 μετοχές, 22 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Paperpack+10,08% και Χαϊδεμένος+8,19%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ-5,17% και Νάκας-5,10%.
- Επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέα βίντεο του υπόπτου
- Γιαννούλης κατά κυβέρνησης: «Είστε οπαδοί της δεξιάς μεν, αλλά αδέξιας πολιτικής»
- Μια νύχτα μόνο: Αποκαλύψεις και εντάσεις
- Καραθανασόπουλος: Υπάρχουν δύο Ελλάδες – Μία του κεφαλαίου και μία της εργατικής τάξης
- Ο Ρομπ Ράινερ και ο γιος του Νικ «καυγάδισαν» στο πάρτι του Κόναν Ο’ Μπράιεν λίγες ώρες πριν από τους φόνους
- Τo «χρυσό» συμβόλαιο του Μπέβερλι με τον ΠΑΟΚ!



