
Σε επεισόδια οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ ο 28χρονος που παρασύρθηκε από όχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη, ο 28χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή, βρήκε τραγικό θάνατο σε επεισόδια μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ, με παρουσία ξένων «ενισχύσεων», ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών.
Συγκεκριμένα ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει από οπαδούς αντίπαλης ομάδας που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν όταν και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.
Ο άτυχος οπαδός, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το παιχνίδι το παρακολούθησε μια ομάδα οπαδών της βουλγαρικής Πλοβντιβ, που έχουν καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.
Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης μάλιστα αναφέρει ότι από τα επεισόδια συνολικά, διακομίσθηκαν άλλοι δύο αλλοδαποί (εκτός εκείνου που κατέληξε) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης:
«Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρεις αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε.
Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές».
* Φώτο αρχείου
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»




