Ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 14 πόντους στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και είναι πλέον πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκα.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube με όσα έκανε ο Σπανούλης στο ΣΕΦ, αλλά και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο των Πειραιωτών, με μουσική υπόκρουση το «Simply the best».
«Όλα τα φώτα πριν και μετά την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε ήταν στραμμένα στον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα στην καριέρα του! Πέτυχε 14π. και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας», αναφέρει το κανάλι το ερυθρολεύκων στο youtube.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.