Διάβασμα, πεζοπορία και… ποδοσφαιράκι
Στη Σύρο, όπου διατηρεί σπίτι, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για τις εορτές ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας
Στη Σύρο, όπου διατηρεί σπίτι, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του για τις εορτές ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.
Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», εάν αναρωτιέστε με τι ασχολείται στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ένας κεντρικός τραπεζίτης, σας πληροφορώ ότι, πρώτον, παίζει ποδοσφαιράκι με κάτι πιτσιρικάδες (τους οποίους τις περισσότερες φορές κερδίζει) και, δεύτερον, διαβάζει βιβλία, τα οποία και μας συνιστά.
Τι είδους βιβλία;
Τη «Δημιουργία του Σύμπαντος» του Στίβεν Χόκινγκ και το «Διαφωτισμός τώρα» του Στίβεν Πίνκερ, το οποίο αναφέρεται στην καταπολέμηση του λαϊκισμού. Και βεβαίως ο κεντρικός τραπεζίτης κάνει πεζοπορία, συνεχή πεζοπορία. Kάθε μέρα περπατά πολλά χιλιόμετρα.
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου

