Εντοπίστηκε νεκρός 75χρονος άνδρας στην Ερμιονίδα
Τον άνδρα αναζητούσε στενός του συγγενής από το πρωί, ενημέρωσε τις αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Μετά από συντονισμένες έρευνες του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και του Λιμεναρχείου Πορτοχελίου, εντοπίσθηκε νεκρός ένας 75χρονος άντρας μέσα στη θάλασσα, σε βραχώδη περιοχή στην Κοιλάδα Αργολίδας την Τετάρτη ανήμερα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, τον άνδρα αναζητούσε στενός του συγγενής από το πρωί, ενημέρωσε τις αρχές και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έρευνες ξεκίνησαν από ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο πιθανόν να βρισκόταν, χωρίς να εντοπισθεί.
Αργά το απόγευμα τελικά εντοπίσθηκε η σορός του να επιπλέει σε θαλάσσια, βραχώδη περιοχή της Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα.
Η σωρός του άτυχου 75χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια και πτώση στη θάλασσα.
- Νετανιάχου: Οι ΗΠΑ εργάζονται σκληρά για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ – Και εμείς βοηθάμε
- Θέλτα (2-0) και Φράιμπουργκ (5-1) πέρασαν στους «8» του Europa League
- Το 65% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο Τραμπ θα διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι τιμές στα καύσιμα – Σκληρή αντιπαράθεση Τσουκαλά – Μαρινάκη
- LIVE: Σπάρτα Πράγας – Άλκμααρ
- LIVE: Πόρτο – Στουτγκάρδη

