
Οργή Ερντογάν κατά ΗΠΑ: Απειλεί με αντίμετρα για τα F-35 και την άρση του εμπάργκο στην Κύπρο
Με αντίμετρα απειλεί τις ΗΠΑ ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την απόφαση τους να αποπέμψουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 αλλά και την απόφασή τους να αρθεί το εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στη Κυπριακή Δημοκρατία.
Με αντίμετρα απειλεί τις ΗΠΑ ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την απόφαση τους να αποπέμψουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35 αλλά και την απόφασή τους να αρθεί το εμπάργκο πώλησης αμερικανικών όπλων στη Κυπριακή Δημοκρατία.
Από την Κουάλα Λουμπούρ όπου βρίσκεται ο Ερντογάν και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε μεταξύ άλλων: «Οι ΗΠΑ λένε ότι θα επιβάλουν κυρώσεις για τον Turk Stream. Αυτό συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων μας. Θα απαντήσουμε με αντίμετρα!»
«Αυτό συμβαίνει, και δεν θα ήταν σωστό εμείς να μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε όλο αυτό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε μέχρι τώρα, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε», πρόσθεσε.
Χθες η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης ανακοίνωσε ότι επικύρωσε συμφωνία ασφάλειας και στρατιωτικής συνεργασίας ανάμεσα στην Άγκυρα και την Τρίπολη, ανοίγοντας τον δρόμο για ενδεχόμενη τουρκική στρατιωτική βοήθεια.
Η κυβέρνηση της Τρίπολης αντιμάχεται εδώ και μήνες μια επίθεση των δυνάμεων του Χάφταρ που έχουν την έδρα τους στην ανατολική Λιβύη.
- Δικαστική υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλει ο πρόεδρος του συλλόγου
- Ταξίδια: Τι αλλάζει στην Ευρώπη – Ένα ταξίδι, ένα εισιτήριο, πλήρη δικαιώματα
- Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: «Μάχη χαρακωμάτων» της Ryanair με την Fraport – Σύγκρουση «γιγάντων» με φόντο την Ελλάδα
- Sarmat: Αυτό είναι το νέο υπερόπλο του Πούτιν – Πότε θα είναι έτοιμο
- Ο κύβος ερρίφθη για Μαρτίνες – Η Λίβερπουλ έτοιμη για το μεγάλο «μπαμ»
- Περιστέρι: Εφιάλτης για τα 6 αδέλφια – Ζούσαν μέσα στις ακαθαρσίες σε ένα σπίτι 27 τετραγωνικών




