
Επέτειος Γρηγορόπουλου : Ελεύθεροι οι έντεκα συλληφθέντες
Σε τέσσερις κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι έντεκα συλληφθέντες μετά την πορεία στην μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώντα Κορκονέα.
Απολογούμενοι όλοι αρνήθηκαν τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους αποδίδονται (κατά περίπτωση κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης) υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν την κατοχή τους εκρηκτικές ύλες και πως συνελήφθησαν στο πλαίσιο της γενικευμένης αστυνομικής καταστολής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τέσσερις κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
- Δουδωνής κατά Μητσοτάκη: Εισηγείται μεγαλύτερο ανταγωνισμό του ρουσφετιού – Αγαπημένο του χόμπι η συνταγματική φακιρική
- Βεζένκοφ: «Η κατάκτηση της Euroleague είναι ο μεγάλος μας στόχος»
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι το «βαθύ κράτος» του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα
- Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο γιος της Θεανώς Φωτίου, Βασίλης Ρίζος
- Η Τζίτζι Χαντίντ τοποθετείται για όσα αναφέρονται για αυτήν στα αρχεία Έπσταϊν
- Τσουκαλάς: Το μόνο ασυμβίβαστο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι αυτό μεταξύ Μητσοτάκη και δημοσίου συμφέροντος




