ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Ζεράλδες
ΑΕΚ: «Τελειώνει» ο Ζεράλδες
Σύντομη θα είναι όπως όλα δείχνουν η καριέρα του Τσίκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος ήρθε το καλοκαίρι δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ως επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο.
Παρότι ξεκίνησε τη σεζόν δυναμικά, ως βασική μονάδα της Ένωσης, μετά την απομάκρυνση του συμπατριώτη του τεχνικού μπήκε στον «πάγο».
Ο Πορτογάλος ουσιαστικά… χάθηκε από την ΑΕΚ μετά από εκείνη την κόκκινη στην πρώτη αγωνιστική με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα.
Πήρε μια ευκαιρία απέναντι στην ΑΕΛ στο… χωράφι του Κάμπου και από εκεί και πέρα βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Χωρίς να μπορέσει να καταγράψει συμμετοχή.
Πρόθεση της Ένωσης είναι ο δανεισμός του να διακοπεί και τον Γενάρη ο Ζεράλδες να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ.
Κάτι που προφανώς βρίσκει σύμφωνα και την πλευρά του παίκτη, μιας και βλέπει πως στην Ένωση δεν υπάρχει παράθυρο αξιοποίησής του.
Όλα δείχνουν πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν λοιπόν σε μερικές εβδομάδες, με τον Ζεράλδες να επιστρέφει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.
Μάλιστα ο πορτογαλικός σύλλογος δείχνει να υπολογίζει στις υπηρεσίες και ποντάρει σε εκείνον προκειμένου να βρει μια επιπλέον λύση για τη μεσαία γραμμή, μέχρι το τέλος της σεζόν.
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης



