
ΠΑΣ Γιάννινα- Πλατανιάς 2-0 (vid)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 του Πλατανιά, πάτησε στην κορυφή της Super League 2 και περιμένει το αυριανό ματς του Απόλλωνα Σμύρνης, για να δει αν θα παραμείνει εκεί.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να επανέλθει άμεσα στα σαλόνια της Super League 1 και τέτοιες νίκες είναι σίγουρο πως αυξάνουν τις πιθανότητές του.
Οι Ηπειρώτες με τη νίκη 2-0 επί του Πλατανιά βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα της Κασσιόπης (2/12).
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο ΠΑΣ βρήκε αυτό που έψαχνε και μάλιστα δις. Συγκεκριμένα στο 64′, ο Κάστρο από κοντά έκανε το 1-0, ενώ ο Παμλίδης, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 71′ σκόραρε στο 76′, για το τελικό 2-0.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52′ Πίτου), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο (85′ Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71′ Παμλίδης)
Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61′ Σάαντο), Λεωνιδόπουλος (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58′ Καραγκούνης)
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ


