Η Φωτεινή Βελεσιώτου και οι φίλοι της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο χώρο με τον οποίο συνδέθηκε περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον στην Αθήνα, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο χώρο με τον οποίο συνδέθηκε περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον στην Αθήνα, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα στεγάζει τη νέα σειρά εμφανίσεων της, στις οποίες κάθε εβδομάδα θα συμμετέχει ένας σημαντικός καλεσμένος, με πρώτο καλεσμένο, τον Κώστα Μακεδόνα.
Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα χαρακτηρίζεται, παρ’ όλα αυτά αποτελεί μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, το πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης. Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, τραγουδώντας παλιά λαϊκά που άφησαν εποχή καθώς και τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού αλλά και το πρόσφατο “Πόσο πονάει η καρδιά” από το νέο της album “Ένας κύκλος είναι όλα”.
Από το πρόγραμμα της δε θα μπορούσαν να λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.
Μαζί της η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη MINOS EMI με τίτλο » Όνειρα » και έχει γράψει για τη Φωτεινή Βελεσιώτου το ήδη αγαπημένο, «Πόσο πονάει η καρδιά «.
Σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν
- Τέμπη: Νέα διακοπή λόγω κωλύματος της προέδρου στη δίκη για τα βίντεο
- Παπαστεργίου: Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους
- Κρήτη: Ανήλικοι, έφτιαξαν γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και τις μοίρασαν σε μαθητές
- MEGA Γεγονότα: Απόψε η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis
- H Βαλένθια ανανεώνει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ
- ΕΕ: Νέα αντιπαράθεση των ηγετών με τον Όρμπαν στις Βρυξέλλες για το «μπλόκο» στο δάνειο στην Ουκρανία




